Babydolls

Afişare 1 - 15 din 39 (3 pagini)

Babydolls – stilul care a cucerit podiumul senzualitatii si elegantei


Stilul babydoll a cunoscut o evoluție spectaculoasă, devenind rapid opțiunea femeilor din întreaga lume! Îmbinând într-o manieră sublimă inocența cu senzualitatea, rochițele babydoll îți vor sublinia trăsăturile corpului și imaginea feminității! Colectia babydoll care se regăsește pe site-ul nostru îți propune cele mai delicate și totodată provocatoare modele de rochițe pe care să le porți cu încrederea în propria feminitate! Design-uri rafinate și materiale sofisticate se îmbină în cele mai elegante creații vestimentare care să îți promoveze grația feminină!


Stilul babydoll a acaparat feminitatea din vechi timpuri!

Stilul babydoll a fost abordat pentru a exprima grația feminină din cele mai vechi timpuri și s-a dezvoltat treptat, devenind astăzi opțiunea favorită pentru lenjeria de seară! 

Creația cămășii de noapte super scurte este atribuită designerului american de lenjerie intimă Sylvia Pedlar. Ea a promovat acest produs în 1942, ca răspuns la deficitul de țesături din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Numele a fost popularizat de filmul din 1956 - Baby Doll. Pijamalele babydoll din perioada 1950-1960 constau dintr-un top și o pereche de pantaloni scurți cu bată elastică. 

Babydolls sunt acum considerate un articol provocator de îmbrăcăminte pentru femei, adesea clasificate ca o formă de lenjerie. Le poți găsi sub diverse modele, culori și materiale, și ai posibilitatea de a face o selecție a ceea ce îți place de pe site-ul nostru ofertant! 

                                                 


Diversitatea și originalitatea investite în design-urile articolelor noastre îți prezintă:

Rochiță de seară babydoll neagră transparentă;

Rochiță de seară babydoll decoltată roșie;

Set cu rochiță babydoll și chiloți alb

și vei regăsi alte variante la care să apelezi atunci când grația feminină iese la suprafață și vrea explorată!


Cu o rochita babydoll negru intensifici pasiunea și promovezi senzualitatea!

Rochita babydoll negru este croită în așa fel încât să flateze orice siluetă, conferindu-ți un look irezistibil datorită materialelor și a design-ului fabulos! Un astfel de articol de lenjerie este indispensabil colecției tale, sertarului tău de secrete! Cea care alege să poarte o rochiță babydoll neagră transparentă va avea avantajul unei apariții sublime!

Rochițele de acest gen sunt armura feminității, iar interpretările și reinventările pe care Misteria le conferă acestui stil sunt exact ceea ce ai nevoie pentru a deborda de senzualitate și eleganță! Ținând cont de modelele și materialele diversificate pe care le poți găsi pe site, este imposibil să nu găsești cel puțin una care să se plieze pe gusturile tale! 

                                                                                        


Cu o rochita babydoll rosu ești pata de culoare peste negrul pătrunzător al nopții!

Rochita babydoll rosu confecționată din material transparent, cu aplicații dantelate în zona bustului, este o ținută specială care îți va conferi un aer elegant, senzual, delicat! Culoarea aprinsă te transformă într-o apariție de senzație și te plasează pe piedestalul seducției! O rochiță babydoll roșie transparentă este arma perfectă cu care să țintești către culmile plăcerii și ale extazului!

Hai pe site! Modele care sunt acompaniate de culoarea pasiunii te vor încânta și te vor ajuta să îl alegi pe cel mai special pentru tine și gustul tău! Pune-ți în valoare atuurile și evidențiază feminitatea prin prisma senzualității de această dată!

                                                                                        


Cu un set rochita babydoll chiloti alb transformi albul în cea mai tentantă culoare!

Rochița babydoll poate veni acompaniată de anumite articole de lenjerie care să îi completeze efectul seducător! De ce această culoare? Pentru că atunci când porți alb, acesta îți oferă un look candid și elegant! Un astfel de set rochita babydoll chiloti alb îți va oferi acel boost de încredere în tine iar tu, prin atuurile tale, vei transforma cu ușurință albul inocenței în cea mai provocatoare nuanță! 

Croiala acestui set cu rochiță babydoll alb este inedită și neconformistă grație inserției dantelate, a modelului transparent și a decolteului generos! Fii lumina serii întunecate, fii pata de senzualitate care se impregnează în cadrul nocturn străpuns de difuzele lumini ale lumânărilor! Alege cea mai rafinată creație vestimentară, care să dea culoare colecției tale de lenjerie! 

                                                                                          


Gama de rochite babydoll s-a transformat într-o adevărată industrie a frumuseții, incluzând cele mai sofisticate creații vestimentare, care te vor face să te simți ca o prințesă veritabilă! Acompaniate de detalii precum dantela, satinul, volane suprapuse în straturi multiple, aceste proiecții ale rafinamentului feminin îți vor îmbrăca trupul într-o aură fancy demnă de o zeiță a frumuseții!

Găsești pe Misteria o varietate largă de rochițe babydoll care impresionează prin țesături de calitate și prin design-uri care cuceresc de la prima apariție! Fiecare model este o alegere raportată la lumea modei și la eleganța feminină! 


Ai curiozități despre acest tipuri de rochite babydoll? Hai să le lămurim!


Când este cel mai indicat să port o rochiță babydoll?

Atunci când vrei să îmbini eleganța cu farmecul senzualității! Atunci când feminitatea ta cere celebrată! Alege o astfel de creație de lenjerie intimă atunci când îți dorești să îți impresionezi partenerul și vrei să rămâi cu amintirea unei nopți fierbinți! Desigur, te poți simți atât de bine în propria piele încât poți îmbrăca o astfel de rochiță pentru simpla stare de bine! Într-o seară casual, în care muzica derulează pe fundal și servești un pahar de vin, o astfel de piesă vestimentară va completa perfect tabloul frumuseții!


Cum mențin starea unei astfel de rochițe intactă?

Materialele din care aceste creații vestimentare sunt croite sunt extrem de fine. De aceea, cel mai indicat ar fi să folosești un detergent delicat sau chiar săpun lichid și să le speli la mână. Dacă optezi pentru mașina de spălat, asigură-te că setezi cea mai mică tempratură și un număr redus de rotații! Calcă-le la cea mai mică temperatură!


Care este modelul ideal și culoarea care ma avantajează?

Sigur asta ține de propriile gusturi și alegeri! Noi dispunem de o gamă vastă de culori și modele, din care ai posibilitatea să alegi! Vrei să duci pasiunea la cote maxime? Alege roșu! Vrei să revoluționezi semnificația culorii inocenței? Alege alb! Vrei să exprimi eleganță și putere de control? Optează pentru negru! Variantele sunt nenumărate!