Dres RETE VENEZIANA din plasa neagra

Orice reprezentantă feminină ar trebui să ia în serios deținerea în garderobă a unui asemenea dres RETE VENEZIANA plasa neagra deosebit! Este un model versatil, care se pretează mai multor stiluri, creând de fiecare data, cu măiestrie, o adevărată opera de artă din ținuta ta vestimentară! Îndrăznește să fii altfel și să te bucuri de senzația fascinantă pe care ți-o va crea acest articol de calitate superioară!

Produsul va ajunge la tine mai repede decât crezi! Alege calitatea și nu vei regreta! Fie că-l comanzi pentru tine sau pentru a-l face cadou, va fi o selecție nemaipomenită! Pentru orice detalii ne poți contacta la numerele de telefon afișate pe site!


Cod produs: 5901507810008
0.00 0 review-uri
Producător: Veneziana
19,00 lei

Opţiuni disponibile

1/2 3/4 5
Indisponibil
Beneficii:
Transport gratuit la plata cu cardul
Livrare rapidă în EasyBox
Returul și schimbul de produse
Esti fan eMAG.ro?

Etichete: 85% poliamida, 15% elastan, Dres, Dresuri, Plasa, Veneziana, 1/2, 3/4, 5, Negru

Descriere

Dresurile din plasă au o strânsă legătură cu feminitatea! În trecut aveau o destinație precisă, fiind alocate petrecerilor și ținutelor de noapte în special, creând o imagine ușor extravagantă. Doar cele mai îndrăznețe doamne și domnișoare se încumetau să le poarte, bucurându-se mai apoi, de toate privirile admirative. Unele mai directe, altele pe furiș. Astăzi, un astfel de dres RETE VENEZIANA plasa neagra reprezintă o alegere inspirată, care-ți oferă o notă aparte, conturând un caracter puternic, un stil elegant și o finețe neașteptată. Încalcă toate regulile și dărâmă miturile, asortând cu stil această pereche de ciorapi și completeaz-o cu cea mai încrezătoare atitudine, iar succesul va fi garantat!  

Feminitatea este sexy! Pune-o în valoare cu acest dres RETE VENEZIANA plasa neagra din colecția noastră! 

Avem produse din țesături care desfac cele mai încuiate gânduri. Țesături care se poartă pe piele și în minte. Păstrează-le cu luare aminte, tratează-le corect, iar ele vor străluci pentru multă vreme în dressingul tău. Găsești informații practice chiar pe eticheta produsului. Găsești informații și pe internet...Mai este informația o problemă în zilele noastre? E clar că ai la îndemână tot ce-ți trebuie ca să faci cele mai inteligente investiții, dar și ca să te bucuri de un articol fantastic, care să te facă să te simți bine în pielea ta.

Există câteva indicații populare/general valabile despre îngrijirea materialelor. Le trecem și pe ele în revistă, să fim siguri că le parcurgi:

✔️În general, folosește programul de spălare la 30°C.
✔️Nu amesteca niciodată culorile! Ține cont de criteriile: * albe, *negre, *colorate, atunci când le speli împreună.
✔️Evită să lași lenjeriile la soare pentru mult timp, evită să le depozitezi în umezeală.

DRESURILE... Îngrijirea lor trebuie să fie la fel de fină precum le este atingerea. Le poți spăla manual, cu un săpun lichid, fără înălbitori. În plus, ai văzut vreodată cum arată un dres după experința uscătorului de rufe?
SATINUL – delicat și rece! Mare grijă cu fierul de călcat!
FIBRELE SINTETICE – o binecuvântare. Le speli oricum, cu orice și le poți băga la uscător. 
DANTELA sau aplicațiile din paiete ori perle, nu se calcă decât cu aparatul vertical cu abur.

Ascundem povești misterioase care ne fac viața interesantă!

Toate produsele din acest site au fost alese cu migală. O întreagă echipă de oameni s-a întâlnit și a selecționat cele mai rafinate articole, special pentru tine. Fiecare membru și-a pus amprenta personală, o trăsătură unică, inspirată din viața/povestea lui. Ne dorim ca fiecare produs să devină o poveste despre frumusețe, senzualitate și simțuri, iar acest dres RETE VENEZIANA plasa neagra din colecția noastră nu va face o excepție!

☑️Nu uita să ne urmărești și pe Instagram.

Review-uri
Acordă o notă: