Dres stockings CR 4398 CHILIROSE cu snururi negre

Dres stockings CR 4398 snururi negre - oferă-le picioarelor tale o astfel de pereche de ciorapi sexy, iar pașii tăi te vor purta către cele mai frumoase experiențe! Realizați dintr-un material opac, aceștia lasă la vedere doar o mică porțiune, la spate, afișând un frumos decupaj, îmbogățit cu o serie de șnururi elastice, încrucișate de-a lungul piciorului, oferind o imagine sexy.

Produsul ajunge la tine într-o formă de prezentare dichisită, fiind ambalat frumos, perfect pentru tine sau pentru a fi făcut cadou! Ne poți contacta la numerele de telefon afișate pe site!
Cod produs: 5902020033684
0.00 0 review-uri
Producător: Chilirose
0,00 lei

Opţiuni disponibile

Universal
Indisponibil
Beneficii:

Etichete: 3/4, 85% poliamida, 15% elastan, Black, Chilirose, Ciorapi, Ciorapi 3/4, Colectie noua, Decupat, Dres, Dresuri, Elastic, Model deosebit, Negru, S/M, Safe, Stay up, Stockings, Trei sferturi, variable

Descriere Un dres stockings CR 4398 snururi negre ca acesta, va trezi interesul masculin, dar îți va aduce priviri admirative și din partea doamnelor. Așa că, pășește cu încredere, conștientizând puterea de seducție pe care ți-o va aduce acest dres, cu model deosebit! Bucură-te din plin de toată atenția pe care o vei primi și de senzualitatea pe care o emani! Fii o sursă neîntreruptă de inspirație pentru femeile din jurul tău și motivul pentru care bărbații întorc capul! Dacă încă nu știi cât de important este să ai în garderobă o pereche fascinantă de stockings, atunci e timpul să îndrăznești si să te bucuri de rezultate! Ținuta ta va căpăta un aer elegant, iar picioarele tale vor fi evidențiate în cel mai frumos mod.

Citește mereu instrucțiunile de întreținere! Acest dres stockings CR 4398 snururi negre merită atenția ta!
❗Dacă respecți câteva reguli simple de îngrijire ale țesăturilor, lenjeriile tale vor rămâne mult și bine la tine în dressing! Așadar... încearcă să achiziționezi produse de calitate, dar ține seama și de recomandările noastre pentru spălarea și întreținerea lor.

✔️În general, folosește programul de spalare la 30°C.
✔️Nu amesteca niciodată culorile! Ține cont de criteriile: * albe, *negre, *colorate, atunci când le speli împreună.
✔️Păstrează lenjeriile în spații curate, ferite de umezeală, căldură, sau lumină puternică.

❗Dresurile...:
• Ar fi bine să le speli manual, folosind un detergent delicat, sau un săpun lichid.
• Nu folosi înălbitor, nu le fierbe, nu folosi produse chimice de curațare și nici uscătorul de rufe.

SATINUL – pe care îl vei pipăi cu poftă, este o țesătură delicată, pe care trebuie să o calci la temperaturi joase.
FIBRELE SINTETICE – sunt foarte ușor de intreținut. Le poți băga la mașina de splălat, cu orice tip de detergent și le poți usca la uscător.
DANTELA sau aplicațiile din paiete sau perle, nu se calcă decât cu aparatul vertical cu abur.

Iar în rândurile ce urmează, află că...


✅Lenjeriile noastre sunt doar o parte din ceea ce îți oferim!
✅Suntem o echipă misterios de implicată în relaționarea cu clienții.
✅Iubim lenjeriile, dar mai ales femeile încrezătoare care le îmbracă!
☑️Ne putem întâlni și pe Instagram, locul în care ne permitem mai mult... spunem povești despre senzații și etalăm în văzul tuturor ceea ce ne place și nouă să privim..
☑️Ne grăbim să-ți facem pe plac, așa că promitem să livrăm rapid acest dres stockings CR 4398 snururi negre din colecție, să-ți oferim consultanță, și să-ți virăm banii înapoi, în 24-48h, dacă ești nemulțumită.
Review-uri
Acordă o notă: