Termeni si conditii

Această platformă on-line este proprietatea companiei MIRAA CUSTOM S.R.L., denumită, așadar, Misteria.ro. Compania noastră are sediul social în Bucuresti, sectorul 4, B-dul Metalurgiei 4, numărul de ordine în registrul comerțului J40/7275/03.06.2019, C.U.I. RO41209722 și capital social 200 LEI.

Contact

Pentru a face comunicarea dintre noi mai ușoară, Misteria.ro pune la dispoziția ta toate datele de contact de care poți avea nevoie. Așadar, regăsești în secțiunea Contact a site-ului nostru: adresa sediului, numărul de telefon, adresa de mail, detaliile fiscale și contul bancar. Există și un formular de contact pe care ne-ar face plăcere să îl folosești, cu toată încrederea! Prin intermediul acestui formular ne comunici solicitările tale, părerile, sau nemulțumirile referitoare la serviciile noastre. La rândul nostru, îți vom trimite un feedback și vom continua să comunicăm până când soluționăm toate problemele.

Ne poți apela telefonic (0734080793), ne poți trimite mail (office@misteria.ro), sau ne poți scrie pe chat, urmând ca noi să îți răspundem în maximum 24 de ore.

În situații neplăcute sau abuzive, Misteria.ro își rezervă dreptul de a nu răspunde tuturor solicitărilor exprimate, oricare ar fi mijloacele de comunicare utilizate.

Conținutul site-ului:

În site-ul de față ți se pun la dispoziție produse și servicii pe care le poți achiziționa după bunul plac. Ești singura/singurul responsabil pentru activitățile ce decurg din folosirea site-ului și conținutului acestuia.

Totalitatea materialelor pe care le vei găsi în site-ul nostru (text, imagini, conținut multimedia) sunt proprietatea intelectuală a MIRAA CUSTOM S.R.L. si a altor colaboratori cu care firma are sau nu încheiate contracte. În oricare dintre situații, proprietarul de drept ne-a oferit acordul său pentru exploatarea conținutului. Din acest site ți se permite să copiezi, să distribui sau să utilizezi conținutul, numai și numai în scopuri personale, non-comerciale.

Toate produsele și serviciile Misteria.ro sunt publicate pe site, alături de informațiile specifice: descrieri, măsurători, imagini reprezentative. Promoțiile și reducerile practicate într-o anumită perioadă sunt, de asemenea, afișate și disponibile în limita stocului.

Descrierile Misteria.ro au scopul de a oferi o imagine cât mai reala a produselor, însă rămân cu titlu de prezentare și nu devin o obligație contractuală. Aceste materiale sunt unice, concepute într-un stil propriu. Descrierile propun combinații între elementele vestimentare, situații și improvizații artistice, menite să surprindă – în detaliu – stilul și obiectivul produselor comercializate. Misteria.ro își rezervă dreptul de a modifica descrierile produselor și de a le actualiza în funcție de specificații, tendințe și altele, fără a justifica acest lucru.

Misteria.ro își rezervă, de asemenea, dreptul de a modifica prețurile produselor disponibile pe site. Clientul nu va primi o notificare specială în acest sens. Prețul de vanzare este cel afișat în momentul înregistrării comenzii, în limita stocului disponibil.

Cum cumpăr? Despre cont și comandă on-line!

Serviciul de vânzare on-line este permis tuturor utilizatorilor și clienților, indiferent daca aceștia și-au creat sau nu un cont în site-ul nostru. Totuși, prin existența unui cont personalizat pe site, poți avea evidența tuturor comenzilor anterioare, poți salva produsele tale favorite și poți primi recomandări, în funcție de preferințele tale. Astfel, experiența este mai plăcută și, în același timp, mai practică. Contul creat pe site-ul nostru este confidențial, iar utilizatorul poate renunța oricând la el, printr-o simplă solicitare de a-l sterge.

Cumpărătorul poate fi orice persoană fizică sau juridică ce poate emite o comandă. Vânzătorul este Misteria.ro – partea care preia comanda și înaintează procedurile pentru livrarea ei. Bunurile și serviciile comandate se livrează în timpul stabilit la momentul comenzii, însă perioada de livrare se adaptează și celorlalți factori externi, dacă este cazul.

Comenzile se înregistrează exclusiv pe site și se plătesc prin internet banking, sau ramburs. Finalizând o comandă pe site-ul Misteria.ro, clientul declară că toate datele furnizate în vederea acțiunii de cumpărare sunt adevărate, corecte și complete. De asemenea, clientul este de acord să fie contactat de către Misteria.ro, în situația în care acest lucru este necesar, pentru finalizarea procesului de achiziționare.

Modalitati de plată

Metoda de plată cu cardul prin intermediu PlatiOnline:

  • Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
  • Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.
  • Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
  • Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.
  • Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele misteria.


Prin card de credit emis de Alpha Bank
“Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit)

 

Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

Confortabil - Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi numarul de rate  in care doresti sa rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzactia se va efectua in numarul de rate ales de tine exact la momentul efectuarii platii;

Convenabil - Pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%;

Flexibil - Poti alege plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card;

Accesibil - Esti liber sa folosesti oricand plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine;

Transparent - Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit.


Plata prin transfer bancar:

Poți alege să faci un transfer bancar, pe baza facturii sau a proformei emise de noi, la cererea ta.

Plata ramburs:

În această varianta plata comenzii se va face în numerar la livrare. Vei plăti direct agentului firmei de curierat Fan Courier în momentul în care îți sunt livrate produsele, iar acesta îți va emite o chitanță. Produsele comandate și taxa de transport trebuie achitate integral.

In situația în care comanda plasată nu îndeplinește condițiile necesare expedierii produselor, Misteria.ro o poate anula, fără a oferi posibilitatea clientului de a pretinde alte interese la schimb. În situația în care activitatea clientului poate produce daune de orice natură, Misteria.ro își rezervă dreptul de a-l exclude pe acesta și de a-i anula acestuia orice posibilitate de a mai continua achizitionarea prin intermediul site-ului, fără nicio justificare.

Misteria.ro face eforturi permanente pentru ca produsele afișate pe site să fie disponibile, însă nu poate garanta întotdeauna acest lucru.