Masca sexy dantela Mask Black 4

Misterul este o trăire profundă și se regăsește, cel mai adesea în comportamentul tău, de femeie. Misterul își primește drepturile, este valorificat ca fiind extrem de provocator și merită adâncit cu fiecare metodă sau accesoriu! Această masca dantela Black 4 este o creație interesantă, cu aspect de dantelă de bumbac și este una dintre cele mai frumoase, simple și de efect măști pe care le-am întâlnit. Adoptă o atitudine diferită și transformă o seară obișnuită într-una incitantă. Alege un accesoriu care te învăluie în mister. Masca din material textil, confortabil, se leagă la spate și îți dă un aer nonconformist. Produsul ajunge la tine în cel mai scurt timp, în ambalajul original! Este gata împachetat într-o frumoasă cutie și pregătit pentru a fi făcut cadou!

Ne poți contacta la numerele de telefon afișate pe site!
Cod produs: 5907996387922
0.00 0 review-uri
Producător: LivCo Corsetti Fashion
46,74 lei 33,90 lei

Opţiuni disponibile

Universal
Indisponibil
Beneficii:
Transport gratuit la plata cu cardul
Livrare rapidă în EasyBox
Returul și schimbul de produse
Esti fan eMAG.ro?

Etichete: 100% poliester, Accesorii sexy, Big Sale, LivCo Corsetti Fashion, Masti, Negru, outofstock, simple

Descriere Mizează pe puterea seducției ochilor tăi, ce se ascund în spatele acestui accesoriu elegant! Această masca dantela Black îți va accentua toate trăsăturile feței! Totodată, îți va crea un aer misterios, dar sexy! Pentru un plus de efect, o poți asorta cu o pereche de mănuși din dantelă, extrem de senzuale! Dacă ești genul super îndrăzneț, afișează-te în fața partenerului tău goală, purtând doar aceste accesorii fabuloase!

Interesează-te mereu de instrucțiunile de întreținere! Vei păstra această masca dantela Black mai mult timp în garderoba ta!
❗Dacă respecți câteva reguli simple de îngrijire ale țesăturilor, lenjeriile tale vor rămâne mult și bine la tine în dressing! Așadar... încearcă să achiziționezi produse de calitate, dar ține seama și de recomandările noastre pentru spălarea și întreținerea lor.

✔️În general, folosește programul de spalare la 30°C.
✔️Nu amesteca niciodată culorile! Ține cont de criteriile: * albe, *negre, *colorate, atunci când le speli împreună.
✔️Păstrează lenjeriile în spații curate, ferite de umezeală, căldură, sau lumină puternică.

❗Dresurile...:
• Ar fi bine să le speli manual, folosind un detergent delicat, sau un săpun lichid.
• Nu folosi înălbitor, nu le fierbe, nu folosi produse chimice de curațare și nici uscătorul de rufe.

SATINUL – pe care îl vei pipăi cu poftă, este o țesătură delicată, pe care trebuie să o calci la temperaturi joase.
FIBRELE SINTETICE – sunt foarte ușor de intreținut. Le poți băga la mașina de splălat, cu orice tip de detergent și le poți usca la uscător.
DANTELA sau aplicațiile din paiete sau perle, nu se calcă decât cu aparatul vertical cu abur.

Iar în rândurile ce urmează, află că...


✅Lenjeriile noastre sunt doar o parte din ceea ce îți oferim!
✅Suntem o echipă misterios de implicată în realațioarea cu clienții.
✅Iubim lenjeriile, dar mai ales femeile încrezătoare care le îmbracă!

☑️Ne putem întâlni și pe BLOG, locul in care vei vedea tot ce mai mișcă pe piață, ce mai e nou și ce merită să primească atenția ta.
☑️Ne putem întâlni și pe Instagram, locul în care ne permitem mai mult... spunem povești despre senzații și etalăm în văzul tuturor ceea ce ne place și nouă să privim..
☑️Ne grăbim să-ți facem pe plac, așa că promitem să livrăm rapid această masca dantela Black direct din depozitul nostru, să-ți oferim consultanță, și să-ți virăm banii înapoi, în 24-48h, dacă ești nemulțumită.
Review-uri
Acordă o notă:
Din aceeasi categorie