Bodystocking incendiar Murrona

Acest bodystocking incendiar Murrona poate deveni una dintre cele mai sălbatice elemente ale garderobei tale. Numai probându-l îți vei da seama cât de senzațional poate fi pentru un bărbat să vadă așa ceva! Hrănește-i plăcerea de a te privi și devino cea mai provocatoare femeie, înarmată cu cele mai letale arme ale seducției. Profită de aceste accesorii incitante la care predecesoarele noastre nici nu îndrăzneau să viseze, dar pe care le-ar fi devorat fără nicio urmă de regret!

Acest catsuit lasă impresia unui body asortat ciorapilor cu portjartiere. După cum deja ai observat, are un design excepțional, care subliniază și subțiază liniile trupului, punându-le în cea mai bună postură.

Produsul ajunge la tine în cel mai scurt timp, în ambalajul original! Este gata împachetat într-o frumoasă cutie și pregătit pentru a fi făcut cadou!

Ne poți contacta la numerele de telefon afișate pe site!
Cod produs: 5902143683605
0.00 0 review-uri
Producător: LivCo Corsetti Fashion
56,00 lei

Opţiuni disponibile

S/L
Indisponibil
Beneficii:
Transport gratuit la plata cu cardul
Livrare rapidă în EasyBox
Returul și schimbul de produse
Esti fan eMAG.ro?

Etichete: 90% poliamida, 10% elastan, Catsuit/bodystockings, LivCo Corsetti Fashion, Negru, S/L, variable, Wanna be sexy

Descriere Partenerul tău va iubi acest articol și pe tine odată cu el! Un asemenea bodystocking incendiar Murrona din colecția noastră nu are cum să-l lase să doarmă! Îmbrăcată în el, nu vei trece neobservată, din contră! Vei fi studiată din cap până-n picioare, iar senzația va fi de milioane! Fiori fierbinți îți vor traversa pielea și te vor face să tremuri de plăcere! Cu articolul potrivit, lumea va fi la picioarele tale! Sedu-o!

Citește eticheta! Este folositor! Acest bodystocking incendiar Murrona merită atenția ta!
❗Dacă respecți câteva reguli simple de îngrijire ale țesăturilor, lenjeriile tale vor rămâne mult și bine la tine în dressing! Așadar... încearcă să achiziționezi produse de calitate, dar ține seama și de recomandările noastre pentru spălarea și întreținerea lor.

✔️În general, folosește programul de spalare la 30°C.
✔️Nu amesteca niciodată culorile! Ține cont de criteriile: * albe, *negre, *colorate, atunci când le speli împreună.
✔️Păstrează lenjeriile în spații curate, ferite de umezeală, căldură, sau lumină puternică.

❗Dresurile...:
• Ar fi bine să le speli manual, folosind un detergent delicat, sau un săpun lichid.
• Nu folosi înălbitor, nu le fierbe, nu folosi produse chimice de curațare și nici uscătorul de rufe.

SATINUL – pe care îl vei pipăi cu poftă, este o țesătură delicată, pe care trebuie să o calci la temperaturi joase.
FIBRELE SINTETICE – sunt foarte ușor de intreținut. Le poți băga la mașina de splălat, cu orice tip de detergent și le poți usca la uscător.
DANTELA sau aplicațiile din paiete sau perle, nu se calcă decât cu aparatul vertical cu abur.

Iar în rândurile ce urmează, află că...


✅Lenjeriile noastre sunt doar o parte din ceea ce îți oferim!
✅Suntem o echipă misterios de implicată în realațioarea cu clienții.
✅Iubim lenjeriile, dar mai ales femeile încrezătoare care le îmbracă!

☑️Ne putem întâlni și pe BLOG, locul in care vei vedea tot ce mai mișcă pe piață, ce mai e nou și ce merită să primească atenția ta.
☑️Ne putem întâlni și pe Instagram, locul în care ne permitem mai mult... spunem povești despre senzații și etalăm în văzul tuturor ceea ce ne place și nouă să privim..
☑️Ne grăbim să-ți facem pe plac, așa că promitem să livrăm rapid acest bodystocking incendiar Murrona din colecție, să-ți oferim consultanță, și să-ți virăm banii înapoi, în 24-48h, dacă ești nemulțumită.
Specificatii
Masura: S/L
Review-uri
Acordă o notă:
Din aceeasi categorie