Seturi si compleuri sexy

Afişare 1 - 15 din 550 (37 pagini)

Arata-mi ce seturi si compleuri sexy ai si am sa stiu cine esti!


Ceea ce au în comun toate tipurile de lenjerie intimă pentru femei este faptul că sunt indispensabile garderobei fiecăreia. Cu lenjeria intimă stabilești ritmul pentru activitățile tale și îți definești starea de spirit. Lenjeria este extensia personalității unei femei. Misteria aduce totul aproape de tine.  

În fiecare zi, nenumărate seturi si compleuri sexy pe placul femeilor oferă un sentiment de încredere în sine, frumusețe și putere de seducție. Toate acestea stau ascunse într-un mic colet predestinat misterului tău, gata de drum către garderoba ta. Încă de dimineață, o lenjerie fancy, sexy îți va da tonul zilei. Când îmbraci o astfel de lenjerie, gândul la o seară pasională va apărea instant și, odată cu acesta, vei simți emoție și pasiune din plin! Tot ce-ți rămâne de făcut este să alegi un compleu care să te ajute să-ți îndeplinești dorințele! Variantele sunt diversificate!


Pe axa timpului, lenjeria intimă a fost mereu o stare! Alege-ți propria stare cu diferite tipuri de seturi de lenjerie propria stare!


Conceptul de lenjerie intimă ca lenjerie de corp atrăgătoare din punct de vedere vizual a fost dezvoltat la sfârșitul secolului al XIX-lea. La sfârșitul secolului al XIX-lea, corsetele au devenit mai mici, mai puțin voluminoase și mai puțin constrângătoare și au fost treptat înlocuite de sutienul brevetat pentru prima dată în secolul al XX-lea de Caresse Crosby. 


În 1935, sutienele au fost actualizate cu cupe căptușite pentru a flata busturile mai mici, iar trei ani mai târziu au fost introduse sutienele cu sârmă, care dădeau o linie proeminentă a bustului. Pe măsură ce secolul al XX-lea a progresat, lenjeria intima a devenit mai revelatoare și în concordantă atât cu trupul femeii, cât și cu așteptările sexului puternic. Industria lenjeriei s-a extins în secolul 21 pentru că, nu-i așa, investim în ceea ce iubim.


Astăzi, nenumărate tipuri de seturi de lenjerie încântă și subliniază rafinamentul siluetei feminine! Cele mai inspirate design-uri, prelucrate din cele mai delicate materiale, oferă confortul demn de o zeiță a feminității și susțin frumusețea și naturalețea femeilor de pretutindeni!


Ai diverse variante cu ajutorul cărora să îți exerciți puterea seducției și care să-ți susțină senzualitatea! Printre cele mai abordate, site-ul nostru menționează:

seturi role play;

set camasa noapte si chiloti;

set sutien chiloți;

set corset stockings.


Declară-ți pasiunea cu un set role play și scrie-ți propria poveste! 


Dacă vrei să îți surprinzi partenerul și să îi oferi o noapte inedită, atunci ai nevoie de un set role play. Scolarita, asistenta medicala, menajera, stewardesa, politista, iepuras Playboy sau bellydancer sunt doar câteva dintre modelele de costume catchy din colecția noastră! 

Fii cea care surprinde de această dată și revendică-i orice drept de a face vreo mișcare! De această dată tu vei da ordinele, tu vei stabili regulamentul jocului! Îmbracă un costum role play polițistă și închide-l în celula celor mai năstrușnice trăiri! O modalitate prin care erostimul va fi susținut și trăit mai intens ca niciodată! 

Concepute astfel încât să dezlănțuie dorințele și să completeze fantezia, modelele de costume roleplay pe care le vei regăsi pe site-ul nostru reprezintă adevarate declarații de senzualitate și seductie. Descoperă și scoate la suprafață actrița din tine și însușește-ți rolul prin care îți vei construi propriul univers erotic! Lasă seara să te prindă într-un set camasa noapte chiloti cu care să îți subliniezi grația feminină!


După o zi agitată, sigur meriți o noapte de relaxare. Ce-ar fi să te lași înconjurată de lucrurile care-ți aduc satisfacție și să trăiești câteva clipe de răsfăț? O baie, un așternut proaspăt, cea mai bună cămașă de noapte… Uneltele care te vor ajuta să uiți de stresul acumulat în timpul zilei și să te “abandonezi” în brațele somnului! Sau… de ce nu… în brațele persoanei iubite! 

Menține-ți farmecul feminității la scară înaltă și optează pentru un set camasa noapte chiloti sexy, rafinat, care să îți reliefeze silueta delicată și cele mai provocatoare trăsături! O cămașă de noapte sexy este caracterizată de croiala care urmăreşte liniile corpului, din materialele soft din care este lucrată şi de nota atractivă a decolteului. Cufundă-te în texturi fine și lasă modelul captivant al unei astfel de creații vestimentare să îți accentueze farmecul senzualității!Fii deliciul nopților târzii cu un set sutien chiloti cu model absolut fascinant!


Oferind oricărei femei o aură de mister și incitând prin liniile de o senzualitate rafinată, modelul fiecărui set sutien chiloti disponibil pe site-ul nostru a fost conceput pentru a-ți oferi inspirație! Perspectiva unei nopți în care pasiunea se concretizează și se dezlănțuie grație senzualității! Modele extrem de provocatoare îți vor fura privirea și îți vor alimenta imaginația, iar tu vei ști sigur ceea ce te avantajează!

Desigur… Culoarea este un aspect care inspiră și transmite multe! Ești o persoană puternică ce tinde spre un instict de dominare? Atunci un set sexy negru  este cel care te va reprezenta! Negrul este deosebit de seducător și puternic, sugerând pasiuni profunde, eleganță, mister și, de ce nu, puțină agresivitate. Ești o persoană extrem de pasională, care trăiește clipa și acționează fără rețineri? Nu ezita să optezi pentru un set lenjerie roșu! Roșul, după cum sigur știi deja, reprezintă pasiunea, curajul și emoția. Este asociat cu impulsivitatea și poate reprezenta energie fizică intensă și dorințe aprinse. 

                


Fii o prezență intrigantă și stylish cu un set corset stockings care să îți modeleze silueta!


Pregătește-te pentru o seară de neuitat în doi! Prezența ta nu va trece neobservată, fiind una atât de captivantă! Un set corset stockings va fi o alegere specifică unei adevărate pretendente la rangul de zeiță a pasiunii și grației! 

Optează pentru o îmbinare inspirată de negru cu roz și prezintă senzualitatea cu un set sexy corset stockings! Corsetul este confecționat din material ușor și materiale care îți vor da o strălucire aparte! Decolteul adânc și dantela inserată în zona bustului atrag privirea ca un magnet! Delicatele dresuri stockings vor exercita o ușoară compresie, creând un efect de subțiere și se vor mula perfect pe forma piciorului grație fibrelor elastice! Fii classy! Simte-te în control!Primești orice răspuns cu privire la aceste tipuri de seturi de lenjerie instant!


Cum aleg modelul și culoarea care să ma pună în cea mai bună lumină?

Totul ține de preferințe! De ceea ce vrei să transmiți și de cât de îndrăzneață vrei să fii! Modelul potrivit? Este acela care îți trezește idei, dorințe… Este cel care îți aduce imaginația la viață! Culoarea o poți alege în funcție de personalitate! Te poți informa despre semnificația fiecărei culori în parte sau ne poți cere sfatul în orice moment! Avem încredere în instinctul tău stilistic!


Cum spăl un set de acest gen fără să-l deteriorez?

Fiind produse prelucrate din țesături extrem de delicate, îți sugerăm să le speli la mână cu un detergent la fel de delicat sau cu săpun lichid! Dacă totuși vei apela la mașina de spălat, selectează cel mai scurt program, o temperatură cât mai joasă – 20-30°C și cel mai mic număr de rotații! Nu uita să nu amesteci culorile și să nu le lași la soare prea mult timp! De asemenea, evită să le ții la umezeală! Cât despre cămășuțele de noapte… Majoritatea conțin țesături din satin/dantelă, ceea ce presupune o atenție aparte atunci când le vei călca!


Cu ce model pot merge la sigur pentru a celebra o ocazie specială?

Valentine’s day? Ziua lui de naștere? Aniversarea voastră? Sigur vrei să creezi amintiri de neuitat! Orice model este ideal pentru astfel de momente! Alegerea ta trebuie să rezoneze cu ceea ce vrei să transmiți! Vrei să fii pasională, imprevizibilă, stăpână pe situație? Alege un set cu sutien/corset roșu! Vrei să iei prin surprindere și să încercați ceva neconvențional? Optează pentru un costum roleplay! Fii inventivă, fii autentică!