Dresuri lungi

Afişare 1 - 15 din 139 (10 pagini)

Dresuri lungi – detaliul care face diferenta intr-o tinuta classy!


Un lucru este sigur! Toate femeile vor să arate bine și să se simtă apreciate în fiecare moment! Există multe stiluri vestimentare, iar tu îl poți alege pe cel care te reprezintă cel mai mult. Dar ești femeie, te caracterizează o panoplie de stări fizice, mentale sau sufletești, așa că nu-ți rămâne decât să te joci și cu alte stiluri, în cinstea misterului tău. Felul în care te simți astăzi depinde și de felul în care te îmbraci. Lenjeria intimă este cea care îți va oferi un plus de încredere și eleganță, motiv pentru care în sertarul tău trebuie să se regăsească diverse tipuri de dresuri lungi pentru tot felul de outfituri! 

Iată, deci, câteva secrete pe care le poți transpune în practică pentru următorul eveniment important din viața ta, sau chiar pentru activitățile de zi cu zi! Pe site-ul nostru vei găsi o gamă extinsă de modele de dresuri pe care le poți asorta sau le poți purta în funcție de ocazia care se ivește. Pregătește-te să-ți înfățișezi, cu autenticitate, feminitatea!


Abordarea variatelor modele de dresuri lungi are un background îndepărtat și semnificativ!


Purtarea dresurilor are o istorie care datează de câteva secole, când acestea erau purtate atât de bărbați (drept colanți), cât și de femei. Astăzi, sunt purtate în principal de femei și fete. 

Inițial, aceste dresuri au fost abordate sub termenul de colanți - care erau confecționați după o structură cât mai compactă, din motive practice pentru bărbații care călăreau. Pentru nobili, materialul folosit la realizarea lor era din mătase sau lână fină, spre deosebire de țesăturile mai grosiere folosite de clasele inferioare. Pe vremea regelui Henric al VIII-lea al Angliei, aceasta era moda masculină pentru afișarea unui picior bine lucrat.

Termenul de „dresuri” a fost folosit pentru satirizarea anumitor uniforme tradiționale britanice.


Astăzi, cele mai multe modele de dresuri lungi sunt purtate de fete și femei în compania rochițelor și a fustelor. 

Acum poți alege, de pe site, un model aparte, un design care să te reprezinte și care să te facă să te simți cu adevărat stilată! Printre diversificatele modele de dresuri din colecția noastră generoasă, vei regăsi:

dres model portjartier ;

dres din plasă ;

dres cu model decupat ;

dres simplu ;

dres pentru gravide


Cu un dres model portjartier obții o ținută reprezentativă pentru senzualitatea feminină!


Este foarte simplu să fii senzuală atunci când ai alături de tine piesele vestimentare potrivite. Iar dresurile sunt o modalitate rapidă prin care îți poți face picioarele să arate ideal. Și, dacă vrei să pășești cu încredere,indiferent de situație, îți recomandăm modelul portjartier!

Dresurile simple au devenit o comoditate pentru orice femeie. Însă dacă vrei să construiești o ținută sexy pentru ocazii speciale, un dres model portjartier este soluția cea mai sigură! Dacă în prezent este privit ca un articol vintage, trebuie să știi că modelul portjartier este în continuare o opțiune vestimentară care te face să arăți și să te simți mai senzuală și mai sigură de propria feminitate! Alege rochița potrivită! De preferat un model simplu, care să se asorteze perfect cu modelul complex al dresului!


Un dres din plasa este echilibrul perfect între eleganță și senzualitate!


Există nenumărate stiluri care, asociate cu dresurile plasă, pot constitui niște outfituri de rezistență.  

Un dres din plasă constituie un trend care vizează numeroase stiluri vestimentare și care poate fi piesa de rezistență a unei ținute cu gust! Unul dintre aceste stiluri ar fi stilul grunge, stil ce a apărut la începutul anilor '90 sub îndrumarea tinerilor din subculturile rock, rock n' roll, funk, punk, heavy metal. Un stil inconfundabil, un stil de viață!

Desigur, aceste dresuri au devenit o emblemă și pentru stilul elegant! Cu o pereche de dresuri din plasă vei alunga monotonia vestimentară, vei adopta un look nonconformist, vei reinventa moda! Impulsionează-ți stilul să iasă din zona rutinei, dar rămâi în cea de confort, încercând ceva deosebit!


Cu un dres model decupat ținuta ta va fi un asalt al atacurilor erotice!


La noi, surprizele stilistice se țin lanț! Modele din ce în ce mai neconvenționale își fac apariția pentru a inspira și a susține senzualitatea feminină! După o cină romantică îți dorești să îți iei partenerul prin surprindere? Habar nu va avea ce va ascunde rochița elegantă pe care o vei purta! Un dres model decupat va fi cireașa de pe tort atunci când veți ajunge acasă!

Cu un model atât de excentric, alungi monotonia garantat! Imaginația îți va fi alimentată de acest model ceva mai kinky, iar momentele unice vor fi povestea pe care o vei relata cu puterea feminității tale! Trăiește și încearcă originalitatea!


Un dres simplu susține eleganța de fiecare dată!


Conceptul de ciorapi a apărut în anii 1960 in SUA, sub forma comună cu care publicul feminin s-a obișnuit astăzi.  A fost lansat odata cu trendul miniskirt a fustelor mini care, de asemenea, s-a păstrat până în prezent și continuă să încânte și să fie o opțiune pentru publicul feminin.

Sustine diversificarea ținutelor cu ajutorul dresurilor, aparent simple piese de lenjerie, dar care pot transforma complet un outfit! Iar de cele mai multe ori nu ai nevoie de un model extravagant pentru a prezenta feminitatea în cea mai concentrată formă a sa. Poți alege simplitatea, cu toată încrederea, și să o deslușești cu eleganță. Un dres simplu este alegerea perfecta pentru o ținută office la locul de muncă sau chiar pentru un date în care vrei să radiezi!

Limitele privind purtarea dresurilor sunt aproape inexistente, atâta timp cât se merge pe principiul bunului gust!


Cu un special dres pentru gravide onorezi starea de confort!


Atunci când începe cea mai frumoasă perioadă din viața ta, fii pregătită din toate punctele de vedere! Ești însărcinată și vrei să fii în cea mai bună formă a ta, dar să te simți și comod? Un dres pentru gravide te va ajuta în continuare să arăți impecabil în ținutele tale preferate. 

Modelele de dresuri pentru femei însărcinate de pe site-ul nostru sunt prelucrate din material elastic, special confecționate pentru a susține burtica fără a exercita compresie! Majoritatea prezintă o întărire în partea lombară, parte care se mulează perfect pe forma coloanei, creând senzația de confort extra!

Tu meriți să arăți bine în permanență! Și, ca de obicei, cum poți acorda un plus de  eleganță picioarelor tale? Cu o pereche de dresuri fine, bine alese!


Ai nevoie de tips-uri cu privire la aceste tipuri de dresuri lungi? Le vom împărtăși cu tine!


Ce model de dres mă va avantaja?

Modelul ideal pentru tine este cel care te face să te simți bine în propria piele! În funcție de context și de ceea ce vrei să transmiți, vei alege modelul perfect pentru tine! Vrei să surprinzi cu o apariție provocatoare? Atunci vei alege un dres care să se încadreze în acești parametri! Sau, după cum am prezentat anterior, dacă ești în perioada sarcinii, știi deja pentru ce modele trebuie să optezi!


Cum păstrez dresurile într-o condiție impecabilă?

Dresurile trebuie să fie îngrijite în cel mai delicat mod, precum le este și textura! Alege să le speli la mână, iar dacă timpul nu îți permite, selectează temperatura de 30°C și cel mai mic număr de turații! De asemenea, asigură-te că folosești cel mai delicat detergent sau chiar săpun lichid și nu le lăsa foarte mult la soare!


Care este modelul indicat pentru o ținută elegantă? Dar pentru una casual?

Totul ține de gust, de preferințe! Cele mai multe femei optează pentru modelul clasic, cu care să meargă la sigur! Dar dacă ai gusturi aparte, preferințe pentru modelele deosebite, atunci poți îmbina cu încredere un outfit simplu cu un dres cu model special! În ținuta ta trebuie să existe acea pată de originalitate!